Coronavirus

 OBS

 Nu kan man selv bestille en coronatest såfremt man har milde corona symptomer. Læs nedenstående link.

 https://www.sst.dk/da/Nyheder/2020/Hvordan-faar-jeg-adgang-til-test-for-ny-coronavirus_-hvis-jeg-har-symptomer-paa-COVID-19_

 

 

 

94317593_533320144285493_3873737742789640192_nPga. skærpede omstændigheder i forbindelse med spredning af COVID -19 vil du se ændringer her i lægehuset. Ændringerne er midlertidige, så hold øje med hjemmesiden som vi forsøger at opdatere løbende.

Du vil opleve at tilgængeligheden til lægehuset er ændret: For at mindske smittespredning er det ikke muligt at møde op i lægehuset uden først at have talt med os i telefonen.

Døren til lægehuset er ikke låst, men du må kun komme ind, hvis du har en tid. Kom så tæt på din tid som muligt og vent udenfor hvis du er for tidligt på den – vi prøver at have så får patienter i venteværelset som muligt, for at mindske smittespredningen.

Vi vil forsøge at hjælpe dig over telefonen, e-mailkonsultationer og som noget nyt, videokonsultation, som kan anvendes hvis lægen vurderer at det er relevant.

Vi kan allerede nu mærke at mange har spørgsmål og er bekymrede for om de kan være smittede. Der er også mange henvendelser om sygemelding og afbestilling af rejser. Vi vil anbefale at du generelt holder dig orienteret på Coronavirus i Danmark og sundhedsstyrelsens informationsside om Coronavirus og kun kontakter os såfremt det drejer sig om egentlig sygdom, ikke mistanke om smitte.