Velkommen til Lægerne Carl Hansens Allé

 

****************************************************************

RO PÅ: INFORMATION OM DET NYE STUDIE OM BLODTRYKSMEDICIN OG RISIKOEN FOR KRÆFT.

Der har været en del skriverier i pressen om en mulig sammenhæng mellem langvarig brug (år) af blodtryksmedicin der indeholder stoffet HYDROCHLORTHIAZID og pladecellekræft i huden.

Lægemiddelstyrelsen har meldt ud at det pågældende studie ikke dokumentere en egentlig sammenhæng og der således ikke på det forlæggende, er grund til at stoppe medicinen.

Det skal også siges, at der er tale om en risiko for pladecelle kræft i huden og altså ikke modermærkekræft, som nogen har forvekslet det med. Helbredelsesraten for pladecellekræft er heldigvis meget høj – og næsten alle patienter med pladecellekræft kan helbredes.

Det er VIGTIGT at du IKKE selv stopper medicinen. Hvis du har ydereliger spørgsmål er du velkommen til at bestille en tid. Du kan endvidere læse mere på : https://www.sst.dk/da/nyheder/2017/hydrochlorthiazid

***************************************************************

Her på siden kan du finde information om vores åbningstider, telefontider og meget mere.

For info vedr. åben konsultation se under “åben konsultation” .

Under menu-knappen “Log på selvbetjening” kan du: Bestille tid – Forny recepter på fast medicin – Skrive til lægen – Læse beskeder fra lægen.

Du kan orientere dig på knapperne i toppen af skærmen samt de undermenuer som kommer frem når du peger musen på knapperne. For at få adgang til selvbetjening skal nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode hvilket man selv kan gøre hjemmefra. Eksisterende brugere kan fortsætte med deres brugeroplysninger og password. Tryk på “Log på selvbetjening” i højre side og følg vejledningen.

Med venlig hilsen

Lægerne Carl Hansens Allé