Velkommen til Lægerne Carl Hansens Allé

NYHED

Pr. 16.05.18 er det igen muligt af få taget blodprøver onsdage ml. kl 15.15 – 17.00

****************************************************

Beroligende medicin og sovepiller

Sundhedsstyrelsen har indskærpet reglerne for receptfornyelser af sovepiller, stærk smertestillende og beroligende medicin.

Sundhedsstyrelsen skriver i deres vejledning:

Ordination og fornyelse af recepter på afhængighedsskabende lægemidler skal, medmindre særlige omstændigheder taler herfor, ske ved personlig konsultation, således at læge og patient har mulighed for at drøfte behandlingen og risikoen for afhængighed af midlerne. Konsultationen må IKKE finde sted over internettet eller per telefon.”

Derfor foregår al receptfornyelse af sovepiller, stærk smertestillende og beroligende medicin i en konsultation på klinikken, da vi skal følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

 

****************************************************************

RO PÅ: INFORMATION OM DET NYE STUDIE OM BLODTRYKSMEDICIN OG RISIKOEN FOR KRÆFT.

Der har været en del skriverier i pressen om en mulig sammenhæng mellem langvarig brug (år) af blodtryksmedicin der indeholder stoffet HYDROCHLORTHIAZID og pladecellekræft i huden.

Lægemiddelstyrelsen har meldt ud at det pågældende studie ikke dokumentere en egentlig sammenhæng og der således ikke på det forlæggende, er grund til at stoppe medicinen.

Det skal også siges, at der er tale om en risiko for pladecelle kræft i huden og altså ikke modermærkekræft, som nogen har forvekslet det med. Helbredelsesraten for pladecellekræft er heldigvis meget høj – og næsten alle patienter med pladecellekræft kan helbredes.

Det er VIGTIGT at du IKKE selv stopper medicinen. Hvis du har ydereliger spørgsmål er du velkommen til at bestille en tid. Du kan endvidere læse mere på : https://www.sst.dk/da/nyheder/2017/hydrochlorthiazid

***************************************************************

Her på siden kan du finde information om vores åbningstider, telefontider og meget mere.

For info vedr. åben konsultation se under “åben konsultation” .

Under menu-knappen “Log på selvbetjening” kan du: Bestille tid – Forny recepter på fast medicin – Skrive til lægen – Læse beskeder fra lægen.

Du kan orientere dig på knapperne i toppen af skærmen samt de undermenuer som kommer frem når du peger musen på knapperne. For at få adgang til selvbetjening skal nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode hvilket man selv kan gøre hjemmefra. Eksisterende brugere kan fortsætte med deres brugeroplysninger og password. Tryk på “Log på selvbetjening” i højre side og følg vejledningen.

Med venlig hilsen

Lægerne Carl Hansens Allé